Érd – Pest megye – családi ház

Érd – Pest megye – Protektor kültéri hőszigetelő festék referencia


Nagyobb térképre váltás

Miért a Protektor hőszigetelő bevonatrendszert választotta? Szerettem volna valamilyen hőszigetelést csinálni kívülről az épületen, keresgéltem, milyen lehetőségek vannak erre. Végül a Protektor kültéri hőszigetelő festéket gondoltam jónak.

Hogy történt a Protektor hőszigetelő bevonat alkalmazása? 2010-ben történt a felújítás, festés előtt végig lett ellenőrizve a falfelület, hogy a vakolat nincs-e meglazulva, és a nagyobb repedéseket, amik 2-3 mm-nél szélesebbek voltak, azokat leglettelték. A festék a Protektor szakembereinek javaslata alapján 2 rétegben került a falra. Volt egy hígítottabb állapot és egy töményebb, a felvitelhez hengert használtunk. A felhordás során semmi gond nem volt, nagyon egyszerűen és gyorsan ment. Amikor készen lett, az volt az első  tapasztaltuk, hogy szép lett a ház.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi a véleménye a Protektor hőszigetelő bevonatról, mit tapasztalt? Meg vagyok elégedve a Protektor festékkel, bár bevallom, hogy nincs összehasonlítási alapom, nem tudom milyen volt a fűtés és az épület hőmegtartó képessége előtte, hiszen amikor odaköltöztem, azonnal lefestettem a házat. Mindenesetre egyelőre tetszik a dolog, tényleg nem koszolódik, nem reped és a hővisszatartó képessége is érezhető.

A felújított épületről készült összes képet itt tudjuk megtekinteni:

Volszky Géza – Érd (Pest megye)

Ismerje meg ennek a fantasztikus hőszigetelő bevonatnak az árát: