Hódmezővásárhely – Csongrád megye – Protektor kül és beltéri bevonat referencia

Hódmezővásárhely – Csongrád megye – Protektor kül és beltéri bevonat referencia


Nagyobb térképre váltás


” … 2009 decemberében kezdtem el keresni az interneten hőszigetelési lehetőségek közül, mivel házunkra már ráfért a felújítás. Mivel a szakmámból kifolyólag már kapcsolatba kerülten kerámiát tartalmazó eszközökkel  és azoknak a tartósságával nagyon meg voltam elégedve, ezért figyeltem fel a kerámiát tartalmazó Protektor falfestékre. Miután lehetőségem nyílt pár helyi referenciát is megtekinteni és beszélni a tulajdonosokkal, eldöntöttem, hogy a Protektor festékek fogom választani házam újrafestésére… ”

További képekért kattintson a kis képekre:

” …  kívül és belül is a Protektor festéket festettük fel. Amit tapasztaltunk, hogy könnyen tisztítható, vízcseppek nem állnak meg a falon. Nyáron hűvösebb van otthon mint festés előtt. Tapintásra egy nagyon kellemes gumis-bársonyos tapintású. Úgy érzem jól döntöttünk, nyugodt szívvel ajánlom másoknak is … ”

További képekért kattintson a kis képekre:

Bíró János

Hódmezővásárhely

Csongrád megye

További referencia elérhetőségek kérésre

Az Ön házán is lehet Protektor bevonat! Kalkuláljon árat magának egyszerűen!

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt. Egyedi esetek, nem lehet általános érvényűként minden épületre kivetíteni.

További fontos tudnivalók a Protektor festékről