Markotabödöge – GYSM megye – Protektor kültéri falfesték

Markotabödöge – GYSM megye – Protektor kültéri falfesték

“…Mivel a Protektor festéket a saját házam felújítása során már használtam ( részletes beszámoló a saját tapasztalataimról itt tekinthető meg:

Markotabödöge, Protektor festék referencia >> )  és nagyon meg voltam elégedve vele, ezért sikerül rábeszélnem a szüleimet is hogy ők is ezzel a festékkel fessék le házukat. … ”

További képekért kattintson a kis képekre:

” … elmondhatjuk, hogy itt sem kellett csalódni a Protektor festékben, ugyanúgy hűvösebb van a lakásban mint nálunk, könnyen tisztítható a fal festés után, slaggal könnyen le tudjuk a koszfoltokat tisztítani …  ”

További képekért kattintson a kis képekre:

 

Hegedűs László

Markotabödöge

Győr-Moson-Sopron megye

További referencia elérhetőségek kérésre


Nagyobb térképre váltás

Fedezze fel, hogy háza falfelületei mennyiért ölthetnek Protektor bevonatot!

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt. Egyedi esetek, nem lehet általános érvényűként minden épületre kivetíteni.

További fontos tudnivalók a Protektor festékről