Pilisszentlászló – Pest megye

Pilisszentlászló – Pest megye – Protektor hőszigetelő fabevonat referencia


Nagyobb térképre váltás

Miért a Protektor hőszigetelő fabevonatot választotta?

A gerendaházunkat le kellett festeni, és olvastam az interneten, hogy a Protektor festék mennyire jó, tartós és még hőszigetel is, ezért ezt alkalmaztuk.

Képek a felújítás előtti állapotról (kattintson a képre):

Hogyan történt az alkalmazása?

A fafelületeket lecsiszolták teljesen a nyers fáig, hogy a régi elkopott, megrepedezett festékréteget eltávolították. A megtisztított fafelületre először az alapozót festették fel, majd szórással kér rétegben a Protektor hőszigetelő fabevonatot.

Képek a felújítás utáni állapotról (kattintson a képre):

Mi a véleménye a Protektor hőszigetelő fabevonatról?

A felújítás 2010-ben történt, azóta is meg vagyok elégedve a Protektorral. Bár nem tudom azt mondani, hogy csak a festék miatt, mert függönyöket és térelválasztó függönyöket is raktunk fel, de lényegesen kevesebb lett a fűtésszámla. A falfelületen nem lehet tapasztalni semmilyen elváltozást, azt viszont egyből észrevettük, hogy könnyen tisztítható.

Manhertz István – Pilisszentlászló

[info]

A referencia vélemények vevőink szubjektív véleményt tükrözi. A referenciavéleményeket telefonos és személyes beszélgetések alapján állítottuk össze, azokon minimális módosításokat végeztünk.

[/info]

Önnek is problémát okoz fafelületei rendszeres karbantartása? Tudja meg mennyiből oldhatja meg hosszú távra a Protektor fafestékkel!