Kültéri falfesték

Protektor kültéri falfesték –  időtálló homlokzatvédelem, hővisszaverő kerámiafestékkel!

Kerámiát tartalmazó kültéri falfestékünk használatával akár kevesebb lehet a fűtésszámlája** (vásárlói visszajelzések, illetve független mérési eredmények mutatják hőszigetelő képességét ), illetve hosszú évekig tiszták, újszerűek maradhatnak a lefestett felületek. Ismerje meg a Protektor kültéri festék által kínált előnyöket. Válassza Ön is a vásárlóknál már bevált terméket.

„ … Számos ügyfelemnek a házát festettük le a Protektor kültéri falfestékkel. Több esetben tapasztalható volt, hogy a nagy nyári melegben a szobákban a levegő érezhetően hűvösebb lett festés után… ”

Mayer Csaba, festőmester

Mitől  különleges ez a kerámiatartalmú falfesték?

A Protektor kültéri falfesték hővisszaverő képességének köszönhetően kevésbé melegedhetnek át épületének falai. Gondoskodik arról, hogy az Ön lakása, hálószobája, irodája ne forrósodhasson fel annyira**. Vízlepergető képessége miatt védelmet nyújthat a csapadék ellen, valamint egyéb környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbbá teszi háza falait. A nap káros UV sugarai ellen is védi a bevont felületet, 5000 QUV órányi vizsgálati eredmény alapján, ami a gyártó által készítettet bevizsgálás szerint akár évtizedes védelemnek felel meg!

Miből van a Protektor kültéri falfesték, minek köszönheti előnyös tulajdonságait?

A Protektor kültéri falfesték a vákuumizált kerámiagömbök alkotta speciális buborékszerkezetnek köszönheti előnyös tulajdonságait.

Az egyik alapanyag a belül üreges, milliméter törtrészének megfelelő nagyságú kerámia gömböcske, mely a megszáradt festékrétegnek nagy részét részét teszi ki. Ezek a gömböcskék teszik lehetővé, hogy a lefestett felület nagy mértékű hővisszaverő képességgel rendelkezzen.

A másik fontos anyag a rendkívül erős tapadó képességgel rendelkező, jó dörzsállóságú, rugalmas, jól színezhető kötőanyag. A hajszálrepedések nagy részét áthidalja, jól tömíti, és csökkenti az újabbak megjelenésének kockázatát. Nagyobb repedések előzetes szakszerű javítása szükséges.

Kültéri falfesték: nyáron hűvösebb lehet lakása – a tapasztalatok szerint!

A kültéri Protektor falfesték a hőhullámok jelentős részét visszaveri, emiatt a lefestett falfelület lassabban melegedhet** fel.

Miért jó ez Önnek?

Lakása falai nem tudnak annyira átforrósodni. Azok közül, akik már használták a Protektor festéket, volt olyan is aki arról számolt be, hogy a légkondicionáló berendezést nem kellett folyamatosan működtetni, amivel szintén energiamegtakarítást tudott elérni**. Orvosi vélemények szerint a nyári megfázások 78%-a a klímaberendezések miatt fordul elő.

Mivel a kültéri falfestékben lévő kerámiagömbök a hősugárzás nagy részét visszaverik, ezért a nyári benti hőmérséklet – vevői vélemények szerint – akár 2-4° C fokkal is kevesebb lehet. Szerkezeti és kivitelezési hibák azonban kedvezőtlen esetekben csökkenthetik, vagy akár teljesen ki is olthatják a termék hatékonyságát.

Kültéri falfesték: akár télen is spórolhat**!

Vevőink visszajelzése szerint a Protektor kültéri falfestékkel kifestett házak télen lassabban hűlnek ki**. A kültéri falfesték hozzájárulhat közvetve a fal száradásához (membrán jellegének, diffúzióképességének és vízlepergető tulajdonságának hála), és a szárazabb falak köztudottan jobban szigetelnek (anyagtól függően).

Miért jó ez Önnek?

Vásárlói tapasztalatok alapján télen akár kevesebb** lehet fűtésszámlája ugyanakkora vagy jobb komfortérzet mellett.

Hogyan tudja a kültéri festék ezt elérni?

Ahogy a kívülről jövő hőhullámok egy részét visszaveri a festék a kerámiatartalmának köszönhetően, ugyanúgy visszaveri a fal irányából jövő hőhullámokat is. Ezáltal a falak hosszabb ideig őrizhetik meg az értékes meleget.

A száraz falak hőszigetelő és hőtároló képessége nagyobb, mint a nedves falaké (anyagtól függően). A kültéri falfestékben lévő kapilláris rendszer hozzájárulhat a fal száradásához. A festék védelmi és falszárító tulajdonsága segíthet abban, hogy a fal hőszigetelő tulajdonsága javuljon.

A Protektor kültéri falfesték a hajszálrepedések jelentős részét átfedi

A kültéri falfesték a homlokzaton egy rugalmas és ellenálló felületet képez. A hajszálrepedések nagy részét áthidalja, elfedi, illetve thermikus csillapítása által csökkenhet a hajszálrepedések kialakulásának valószínűsége. A nagyobb repedések előzetes szakszerű javítása szükséges.

Miért jó ez Önnek?

Házának falai akár hosszú évekig szépek maradhatnak, kisebb valószínűséggel jelennek meg rajta repedések, ezáltal sokáig megmaradhat a frissen festett érzet. Nehezebben nedvesedhetnek át falai, kevésbé romolhat a hőszigetelő képességük.

Hogyan tudja a Protektor kültéri festék ezt elérni?

Egyrészt a kültéri festék kötőanyaga rendkívül rugalmas, másrészt a kerámia gömböcskék rugalmasan el tudnak mozdulni egymáson, ha külső behatás éri őket. Hivatalos mérések szerint a felület szakadási nyúlását 147%-al növeli meg.  Eredmény: a hajszálrepedések jelentős részét elfedi, és bizonyos mértékig meggátolja tovább repedésüket.

Fedezze fel, az Ön számára mennyibe kerülne: