Tetőfesték

Protektor kültéri festék tetőre – Tetőfelületei hosszú távú védelmére

A Protektor kültéri festék speciális kerámiát tartalmaz, használatával akár jelentős energiamegtakarítás is elérhető**, sőt évtizedes védelmet nyújthat a környezeti hatásokkal szemben.

Ismerje meg a Protektor hőszigetelő tetőfesték által kínált előnyöket. Válassza Ön is a vevőknél már jól bevált hővédelmet. Vásárlói visszajelzések alapján akár több fokkal hűvösebb belső hőmérsékletet eredményezhet a nyári melegben!

Vajon Önnél is működni fog?

„ … Több ügyfelem tetőfelületét festettük le Protektor tetőfestékkel. Azt jelezték vissza, hogy a nagy nyári melegekben festés után a tetőtérben a levegő érezhetően hűvösebb lett… ” – Hanisch Gábor, festőmester

 

Miből van a Protektor tetőfesték, minek köszönheti ezen tulajdonságait?

A Protektor tetőfesték gondoskodik arról, hogy az Ön lakása, hálószobája, irodája ne forrósodjon fel olyan gyorsan. Védelmet nyújthat a csapadék, a hó és a nap káros sugarai ellen.

A Protektor tetőfesték a vákuumizált kerámiagömbök alkotta speciális buborékszerkezetnek köszönheti előnyös tulajdonságait.

Az egyik alapanyag a nagy ellenálló képességgel rendelkező, belül üreges, a milliméter törtrészének megfelelő nagyságú kerámia gömböcskék, melyek a megszáradt festékrétegnek jelentős részét teszik ki. A másik fontos anyag a rendkívül erős tapadó képességgel rendelkező, ellenálló, ugyanakkor rugalmas és jól színezhető kötőanyag.

Protektor tetőfesték: hővédelem “egyszerűen”, átfestéssel?

A Protektor tetőfesték visszaveri a hőhullámok jelentős részét. Nem engedi annyira felmelegedni a lefestett felületet, mintha az nem lenne kezelve.

Miért jó ez Önnek?

Nem forrósodik át annyira a tetőtere. Vásárlói visszajelzések szerint a legnagyobb kánikulában is kellemesen hűsebb levegőt eredményezett a padlástérben, a legfelső szinteken**. Több vásárló véleménye alapján a légkondicionáló berendezést nem kellett olyan gyakran bekapcsolni, mint festés előtt. Orvosi vélemények szerint a nyári megfázások 78%-a a klímaberendezések használata miatt fordul elő.

A vevői visszajelzések alapján a nyári belső hőmérséklet akár több fokkal is kevesebb lehet, optimális esetben. Szerkezeti és kivitelezési hibák viszont akár teljesen ki is olthatják a termék előnyös tulajdonságait.

Hogyan tudja ezt a tetőfesték elérni?

A tetőfestékben lévő kerámiagömbök a hősugárzás nagy részét visszaverik. Így a vevői visszajelzések szerint kevésbé melegszik fel a tetőszerkezet.

Tetőfesték: spórolhat akár télen is!

A Protektor tetőfestékkel kifestett házak a vásárlók visszajelzése alapján télen jóval lassabb hűltek ki, a tetőszerkezet szárazabb maradt.

Hogyan tudja a tetőfesték ezt elérni?

A tetőszerkezet irányából jövő hőhullámokat visszaveri a tetőfesték. Ezáltal a falak hosszabb ideig őrizhetik meg az értékes meleget.

A szárazabb tető hőszigetelő és hőtároló képessége nagyobb lehet, mint a nedves tetőé. A festék védelmi képességén keresztül hozzájárulhat ahhoz, hogy a tető hőszigetelő képessége javuljon**.

Tetőfesték: jelentősen gátolja a hajszálrepedés-képződést

A tetőfesték a tetőn egy rugalmas, ugyanakkor ellenálló felületet képez. A hajszálrepedések nagy részét áthidalja, elfedi, thermikus csökkentés révén mérsékelheti az újabbak keletkezésének kockázatát. Nagyobb repedések, hibák kiegészítő javítása, kezelése szükséges.

Hogyan tudja a tetőfesték ezt elérni?

Egyrészt a tetőfesték kötőanyaga rendkívül rugalmas, másrészt a kerámia gömböcskék rugalmasan el tudnak mozdulni egymáson. Német mérések szerint a felület szakadási nyúlását 147%-al növeli meg, így a hajszálrepedések egy része megszűnhet. A tetőfestékkel festett tető ellenáll a káros környezeti és időjárási hatásoknak (független öregbítéses teszteredmények alapján).

Számolja ki, mennyiből oldhatja meg Ön is: