Termékek

Protektor beltéri falfesték: tartós penészgátló hatás (bizonyos feltételek mellett)*, hővisszaverő bevonat

A Protektor beltéri falfesték sajátos kötőanyagának köszönhetően bizonyos mértékig hajszálrepedés-gátló (szakítószilárdságából kifolyólag), esztétikus bevonatot képez, bizonyos feltételek mellett tartós védelmet biztosít a penészesedés újbóli kialakulása ellen*. 
Beltéri falfesték tovább >>


Számolja ki gyorsan, mennyiért juthat hozzá (BELTÉRRE)!

Protektor kültéri falfesték: öregbítéses teszteredmények alapján időtálló hővisszaverő bevonatrendszer 

A Protektor kültéri falfesték hővédelmet nyújthat a falaknak. Nyáron a kerámia bevonat visszaveri a hőt, vevői vélemények  szerint érezhetően alacsonyabb volt a hőmérséklet a nyári hónapokban. Rugalmas bevonatot képez, ezáltal a hajszálrepedések nagy részét áthidalja, emiatt, valamint vízlepergető hatásának köszönhetően bizonyos fokig védi a falfelületet az átnedvesedéstől, amely tulajdonság a hőszigetelő képesség javítását is eredményezheti. 
Kültéri falfesték tovább >>


Tetőfesték: a hősugárzás nagy részét visszaveri illetve védi a tetőt a csapadék káros hatásával szemben

A Protektor tetőfesték tartós védelmet biztosít az UV sugárzás ellen és a hősugarak nagy részét is visszaveri, így hozzájárulhat ahhoz, hogy a tetőtér kevésbé melegedjen át. Voltak olyan vevők, akik érezhetően alacsonyabb hőmérsékletről számoltak be. Ismerje meg Ön is, hogyan tudja házának tetőjét praktikusan megvédeni. 
Tetőfesték tovább >>


Fafesték

A Protektor fafesték egy ideális megoldás a fából készült épületelemek, kerti bútorok, kerítések és egyéb fa termékek védőrétegének megteremtésére, hogy azok megőrizzék eredeti minőségüket. A termék diffúzióképességének köszönhetően megőrzi a fa természetes szellőzőképességét. A külső fafelületeket nem szükséges egy-két évente lekezelni, mivel a Protektor fafesték hosszútávon biztosíthatja a faépület védelmét (öregbítéses teszteredmények alapján).
Fafesték tovább >>


Fémfesték: praktikus hővédelem fémépületeinek

A fémfelületek hővédelme nagyon fontos szerepet tölt be, mivel bizonyos fémek hőszigetelő képessége kifogásolható. A Protektor fémfesték megvédheti az épületelemeket a felmelegedéstől, hővisszaverő képessége által. A fémfelületet felhordás előtt az anyagnak megfelelő korrózióvédelemmel kell ellátni.
Fémfesték tovább >>


Számolja ki saját kültéri felületeire az anyagszükségletet (KÜLTÉRRE):